Artwood

 

Different ways of living since 1969
 

 

Artwood sin historie

Barndomsvennene Ingemar Johanson og Lars Eliasson grunnla grossist- og møbelselskapet Artwood i 1969. Sortimentet inneholder møbler og interiørdetaljer for hele hjemmet. Alt har en tidløs og klassisk design. Artwood sitt sortiment er nøye satt sammen og bærekraftig på mer enn én måte. Artwood tror på miljøvennlighet. Produksjonen følger flere regler og restriksjoner. Møblene produseres med omtanke og hensyn til både miljøet og menneskene som produserer dem. Dette resulterer i møbler som varer i generasjoner og som gjør det mulig å skape hjem og offentlige rom i mange forskjellige stiler.

 

Artwood miljø 1.jpg

 

Artwood har et enormt stort utvalg av møbler, hagemøbler, tekstiler, lamper og kunst. Noen av møblene er håndlaget, og de fleste er laget av resirkulert materiale noe som gjør hvert produkt unikt!

Vi har mye utstilt i vår butikk i Salhusveien 55, men kan også bestille fra hele sortimentet hos oss dersom det er noe spesifikt du vil ha. 

Sjekk ut produktkatalog og inspirasjonskatalog her

 

Artwood miljø 2.jpg

Artwood miljø 4.jpg

Materiale og vedlikehold

Alle materialer er nøye utvalgt med tanke på design og kvalitet. De fleste produktene blir håndlaget. Naturlige materialer som stein, rotting, betong og tre har naturlig variasjon i farge og form, og kan variere. Tropiske treslag som teak og mahogni kommer fra plantasjer med gjeldende sertifikater.

Noen produkter, som for eksempel betongprodukter, kan brukes både innendørs og utendørs. Møbler påvirkes av miljøet rundt, inkludert temperatur og luftfuktighet. Derfor bør skruer og beslag justeres regelmessig.

De fleste tekstiler og skinn blekes av sollys. Hele overflaten bør utsettes for samme mengde lys for å redusere risikoen for ujevn bleking av fargen. Bruk tekstilimpregnering for å beskytte tekstilene mot flekker og solbleking. Kjemisk rens anbefales for trekk og annet tekstil hvis ikke annet er angitt.

Tre påvirkes av sollys og kan, avhengig av behandling, blekes eller mørknes. Små sprekker kan oppstå, og det er viktig å følge vedlikeholdsrådene for hver enkelt møbel. Vær oppmerksom på å ikke bruke sterke rengjøringsmidler med for eksempel sitronsyre på møblene. Disse midlene kan skade overflatebehandlingen på møbelet. Ofte er mild såpe tilstrekkelig ved rengjøring.

Utendørsmøbler som blir utsatt for regn, vind, snø og salt, bør inspiseres ekstra nøye for å beholde sin farge og funksjon. Beskytt utendørsmøbler under snø og kulde, og la dem aldri stå ute om vinteren. For spesifikke vedlikeholdsråd, se den enkelte produktbeskrivelsen.

Artwood miljø 5.jpg

Artwood miljø 6.jpg

Se hele utvalget på:

www.artwood.se

 

Tilbakemelding
*