Home Factory

 

 

 

 

 

 

Home Factory AS ble etablert 2016 og er et firma som har lidenskap for interiør og design. Interiør produktene skal være tidsriktig både når det gjelder materialer og farge. Home Factory ønsker til en hver tid være blant de beste når det kommer til pris og kvalitet. Med Home Factory kan man bruke interiør til å skape et levende hjem.

Mer enn bare møbler

Home Factory tilbyr et stort utvalg av alt til hjemmet. I tillegg til møbler har de også belysning, tekstil, pyntegjenstander, speil og bildekunst. Home Factory spesialiserer seg på sorte møbler, men har også varianter i nydelig lys eik. Uansett hva du velger vil alt passe harmonisk sammen, slik at det er lett å skape et fint miljø hjemme. Home Factory håndplukker sine leverandører og selger kun til Norge. Vi i JC Interiør er stolt forhandler, og glad for at vi kan tilby våre kunder unike varer som ikke "alle" andre har. 

 

hf pall.jpg

Prisgunstig kvalitet

Home Factory har gode priser på sine varer slik at alle kan ha råd til å innrede slik de ønsker. På tekstilmøblene brukes det flotte velour og lin kvaliteter, og tremøblene av stødige materialer.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å bestille flere møbler fra Home Factory, slik at vi kan gi et pristilbud på større ordre. 

 

miljø hf 2.jpeg

Se katalogen her eller kom innom butikken for å se våre utstillinger!

Tilbakemelding
*