Nyheter hos Huseby

Huseby introduserer to nye kjøkkenmodeller -

Strå og Havre

De nye kjøkkenmodellene er en hybrid mellom den enkle og funksjonelle stilen, og det mer klassiske utrykket. De nye modellene har sin inspirasjon fra den norske naturen og har fått navnet Strå og Havre.

Strå og Havre gir deg det beste fra begge verdener. Med sitt rene, enkle design og moderne funksjonalitet, passer disse perfekt inn i ethvert hjem. 

Strå

En stilsikker og elegant hybrid mellom tradisjonelle fronter med shaker-look og litt bredere ramme, og slette uprofilerte fronter.

Med sine tynne ramme på 15 mm og skrånede kant inn mot fyllingene tar Strå plass i sortimentet som tidløs og linjelekker. Strå byr på et eksklusivt preg og solid opplevd kvalitet med sin 22 mm tykkelse i MDF.

Til Strå kan du velge blant våre 12 standardfarger. Finner du ikke din favorittfarge blant våre standardfarger, da kan du velge akkurat den NCS-fargen du ønsker.

Husebys fabrikk på Våle i Vestfold lakkerer hele 2000 NCS farger slik at du kan få den fargen som passer perfekt i ditt hjem. 

strå_1.JPG

strå2.JPG

strå3.JPG

strå4.JPG

Havre

Trendene på kjøkken forteller om rette geometriske former, en opplevelse av innramming, og slanke linjer. 

Havre leverer på alle disse punktene og byr på en kombinasjon av klassisk enkelhet og moderne uttrykk. Med sin slanke heltre ramme på 22 mm tykkelse viser Havre eikens nydelige spill og struktur. 6 mm lenger inn finner du fyllingen i eik finér, og det er akkurat denne effekten av dybde som gjør Havre iøynefallende og attraktiv.

På Havre kan du velge mellom 7 av våre beiser, våre 12 standardfarger, eller kanskje du ønsker å sette ditt eget preg med en helt spesiell utvalgt farge? 

Huseby gir deg alle disse valgene!

 

havre.JPG

havre2.JPG

 

Kombiner modellene og få et unikt kjøkkenuttrykk

Havre og Strå konstrueres på to ulike måter, men de er allikevel så like at de fungerer ideelt sammen. En økende trend er å blande både kjøkkenmodeller, farger og materialer.

Strå har malt overflate og er lekker i kombinasjon med Havre som har den naturlige trestrukturen.

Velg mellom 2000 NCS farger og 7 standardbeiser for å få det uttrykket du ønsker!

 

Bestill ditt gratis og uforpliktende designmøte hos oss!